بهترین لپ تاپ های دانشجویی و دانش آموزی در بازه های قیمتی مختلف
لپ تاپ ها و نوت بوک ها با پیشرفت تکنولوژی هر روز دچار تغییر می شوند و رفته رفته نیاز آن ها برای پیش بردن امور روزمره بیشتر حس می شود. از طرفی با آنلاین شدن کلاس ها، وم استفاده از لپ تاپ به شدت افزایش یافته و عده زیادی از کاربران به دنبال بهترین لپ تاپ های دانشجویی هستند. اما همانطور که میدانید در چند سال اخیر قیمت لپ تاپ در بازار ایران افزایش چشمگیری داشته و انتخاب گزینه مناسب چندان کار ساده ای نیست.
بهترین لپ تاپ های دانش آموزی و دانشجویی باید فاکتور قیمت را در کنار پتانسیل بالا برای پیش بردن امور درسی و روزمره داشته باشند. در این مقاله لیستی از بهترین لپ تاپ های دانش جویی بازار در قیمت های مختلف را معرفی می کنیم و بررسی می کنیم که آیا هر کدام ارزش خرید دارند یا خیر. اگر قصد خرید لپ تاپ دانشجویی دارید، تا انتهای این مقاله با تکنوسان مگ همراه باشید.
فهرست مطالب
- یک لپ تاپ دانشجویی خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
- معرفی بهترین لپ تاپ های دانشجویی بازار در رنج های قیمتی مختلف
- لپ تاپ Lenovo Thinkpad E15
- لپ تاپ HP DA29NIA
- لپ تاپ ASUS VivoBook R465EP
- لپ تاپ Lenovo IdeaPad L3
- لپ تاپ Lenovo V15-J
- لپ تاپ ASUS ExpertBook P2
- حرف آخر
یک لپ تاپ دانشجویی خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
لپ تاپ ها در انواع مختلفی تولید می شوند و می تواند آن ها را از چند ده میلیون تومان برای لپ تاپ های اقتصادی، تا چند صد میلیون تومان برای لپ تاپ های گیمینگ بیابید. بهترین لپ تاپ های دانشجویی اما باید یک میانه رو در بین لپ تاپ ها به حساب بیایند و از نظر قیمتی مناسب باشند. به طور کلی دانشجوها زمان زیادی را پای کلاس های آنلاین می نشینند یا به تماشای فیلم می پردازند؛ از این رو یک نمایشگر خوب که به چشم آسیب نرساند و کیفیت مناسبی داشته باشد در کنار یک باتری پرظرفیت جزء اولین فاکتور های انتخاب خواهد بود.
عموما لپ تاپ های دانشجویی به پردازش های فوق سنگین نیاز ندارند اما این به این معنی نیست که نباید به سخت افزار اهمیت بدهید؛ یک سخت افزار میان رده و بهینه می تواند موجب تسریع امور در کلیه فعالیت های تان شود. همچنین اگر به دنبال اطلاعات بیشتری برای آشنایی با ویژگی های یک لپ تاپ خوب هستید، می توانید مقاله راهنمای خرید لپ تاپ را مطالعه کنید.
معرفی بهترین لپ تاپ های دانشجویی بازار در رنج های قیمتی مختلف
در هنگام انتخاب لپ تاپ مناسب دانشجویی، علاوه بر کانفیگ های سخت افزاری به برند سازنده هم توجه داشته باشید. عموما هر برند ویژگی های نرم افزاری و سخت افزاری مخصوص به خود را ارائه می دهد و ممکن است برای حضور پر رنگ تر در بازار رقابت، سخت افزار قدرتمند تری را با قیمت کمتر بفروشد. از بهترین مارک های لپ تاپ دانشجویی می توان به ایسوس، لنوو، اچ پی، ایسر، دل و … اشاره کرد. در ادامه چند نمونه از بهترین لپ تاپ های دانشجویی و دانش آموزی را معرفی و بررسی می کنیم.
لپ تاپ Lenovo Thinkpad E15
کمپانی لنوو با تولید لپ تاپ های متنوع، توانسته طیف وسیعی از نیاز های بازار را پوشش دهد و برای هر کاربر با هر بودجه ای یک محصول داشته باشد. سری لپ تاپ های تینک پد، بدون شک یکی از جذاب ترین لپ تاپ های بازار محسوب می شوند. Lenovo Thinkpad E15 نیز از این قاعده مستثنی نیست و با دارا بودن بدنه صیقلی و متریال ساخت با کیفیت، نظر هر بیننده ای را جذب می کند. این لپ تاپ 1.9 کیلوگرمی دارای نمایشگری 15.6 اینچی است که از پنل TN بهره می برد و می تواند رزولوشن 1920×1080 یا فول اچ دی را پخش کند. قسمت پشتی لپ تاپ کاملا ساده طراحی شده و تنها لوگو Thinkpad در قسمت بالایی به چشم می خورد. تاچ پد از 2 کلید موس و اسکرول بهره می برد تا نیاز کمتری به اتصال موس داشته باشید.
بر روی کیبورد نیز یک جوی استیک کوچک برای اعمال ژست های حرکتی وجود دارد که با رنگ قرمزش دیزاین کیبورد را جذاب تر از همیشه کرده است. از بخش طراحی که بگذریم این لپ تاپ به وسیله Core i5 10210U پردازش های ویندوز را انجام می دهد؛ این پردازنده 4 هسته ای، 6 مگابایت حافظه نهان یا کش دارد و می تواند در حالت Boost به فرکانس 4.2 گیگاهرتز دست یابد. این پردازنده توسط 8 گیگابایت رم DDR4 2666MHz همراهی می شود و می توانید آن را به سادگی ارتقا دهید. در بخش پردازش گرافیکی این لپ تاپ، AMD Radeon RX640 را خواهیم داشت که با 2 گیگابایت حافظه GDDR5 یک پردازشگر گرافیکی میان رده محسوب می شود اما در استفاده های عادی نا امیدتان نخواهد کرد. حافظه داخلی هم شامل 1 ترابایت هارد HDD می شود و متاسفانه خبری از حافظه هیبریدی یا SSD نیست.
پردازنده: Intel Core i5 10210U
فرکانس پردازنده: 1.6GHz Up to 4.2GHz
حافظه رم: 8 گیگابایت DDR4 2666MHz
حافظه دستگاه: 1 ترابایت HDD
پردازشگر گرافیکی: AMD Radeon RX640
حافظه پردازشگر گرافیکی: 2GB GDDR5 128Bit
صفحه نمایش: 15.6 اینچی FHD (1920×1080) TN
ظرفیت و نوع باتری: 3Cell 45WHr
شارژدهی باتری: 2 الی 4 ساعت
خرید لپ تاپ Lenovo Thinkpad E15
لپ تاپ HP DA29NIA
برند اچ پی یکی از محبوب ترین های لپ تاپ در بازار ایران بوده و این محبوبیت را در چند سال اخیر به خوبی اثبات کرده است. لپ تاپ HP DA29NIA یک لپ تاپ دانشجویی خوش ساخت است که بدون شک می تواند از پس امور روزمره تان بر بیاید. این لپ تاپ نسبت به هم رده های خود کمی قطور تر است و شاید طراحی ظاهری آن از نظر همه جذاب نباشد. قلب تپنده این محصول با پردازنده نسل دهمی اینتل تحت عنوان Core i5 10210U و 8 گیگابایت رم همراهی می شود؛ پردازنده از نوع 4 هسته ای و با 6 مگابایت حافظه کش در سطح L3 می تواند به فرکانس بی نظیر 4.2 گیگاهرتز دست یابد. ظرفیت رم نیز 2666 مگاهرتز فرکانس دارد و می توانید آن را تا 16 گیگابایت ارتقا دهید.
شاید مهم ترین نقطه قوت این لپ تاپ، وجود پردازشگر گرافیکی MX130 کمپانی Nvidia با 4 گیگابایت حافظه GDDR5 باشد؛ به کمک این پردازشگر گرافیکی می توانید بسیاری از امور گرافیکی سبک و بازی های متوسط را به راحتی انجام دهید و نگرانی از بابت آن نخواهید داشت. باتری این لپ تاپ نیز از نوع 3 سلولی 41 وات ساعتی است و حدود 3 ساعت استفاده مداوم را پاسخ گویی می کند. این لپ تاپ به یک نمایشگر 15.6 اینچی با پنل TFT مجهز شده که تنها قادر است رزولوشن HD را پخش کند، اما به لطف وجود روکش مات برای استفاده های روزانه کافی خواهد بود. به طور کلی اگر حاضرید ویژگی های ظاهری و نمایشگر را فدای سخت افزار و گرافیک کنید، این لپ تاپ یکی از بهترین لپ تاپ های دانشجویی برای شما خواهد بود.
پردازنده: Intel Core i5 10210U
فرکانس پردازنده: 1.6GHz Up to 4.2GHz
حافظه رم: 8 گیگابایت DDR4 2666MHz
حافظه دستگاه: 1 ترابایت HDD
پردازشگر گرافیکی: Nvidia Geforce MX130
حافظه پردازشگر گرافیکی: 4GB GDDR5 128Bit
صفحه نمایش: 15.6 اینچی HD (1366×768) TFT
ظرفیت و نوع باتری: 3Cell 41WHr
شارژدهی باتری: 1 الی 3 ساعت
خرید لپ تاپ HP DA29NIA
لپ تاپ ASUS VivoBook R465EP
برند ایسوس و سری لپ تاپ های ویوو بوک هم جزء پرفروش های بازار به حساب می آیند؛ این سری لپ تاپ ها به دلیل ظاهر زیبا و قیمت مناسب می توانند در دسته بهترین لپ تاپ های دانشجویی قرار بگیرند.
ASUS VivoBook R465EP یک لپ تاپ 14 اینچی است که تنها 1.6 کیلوگرم وزن دارد و به سادگی می توانید آن را حمل کنید. بدنه این لپ تاپ از پلاستیک با کیفیت تشکیل شده تا علاوه بر سبکی، حس یک محصول با کیفیت را به شما منتقل کند. قاب بیرونی کمترین میزان جذب اثر انگشت را دارد و وجود لوگو درخشنده ایسوس در بخش پشتی موجب زیبایی هرچه بیشتر آن شده است. کیبورد لپ تاپ از نوع جزیره ای بوده و با چینش مناسب کلید ها تایپ کردن را لذت بخش خواهد کرد.
خوشبختانه لنوو در این لپ تاپ از پردازنده های سری U استفاده نکرده و ویوبوک R465EP به Core i5 1135G7 مجهز شده است. این پردازنده نسل یازدهمی 4 هسته ای است و فرکانس آن در بازه 2.4 الی 4.2 گیگاهرتز فعالیت می کند. ظرفیت رم این لپ تاپ نیز 4 گیگابایت است که به سادگی می توانید آن را تا 12 گیگابایت ارتقا دهید. در بخش پردازش گرافیکی نیز خبری از پردازشگر آنبورد نیست و MX330 وظیفه پردازش های گرافیکی را بر عهده دارد. این کارت گرافیک به کمک 2 گیگابایت حافظه GDDR5 همراهی می شود و با اینکه یک کارت گیمینگ نیست اما کاملا راضی کننده خواهد بود. مهم ترین ویژگی این لپ تاپ و برتری اش نسبت به هم رده ها، وجود یک درایو اس اس دی NVMe با ظرفیت 512 گیگابایت است. این SSD نوید بخش سرعت بالای لپ تاپ در کلیه فعالیت های نصب، لودینگ و … خواهد بود.
پردازنده: Intel Core i5 1135G7
فرکانس پردازنده: 2.4GHz Up to 4.2GHz
حافظه رم: 4 گیگابایت DDR4 2666MHz
حافظه دستگاه: 512 گیگابایت SSD M.2 NVMe
پردازشگر گرافیکی: Nvidia Geforce MX330
حافظه پردازشگر گرافیکی: 2GB GDDR5 64Bit
صفحه نمایش: 14 اینچی FHD (1920×1080) Wide View
ظرفیت و نوع باتری: 2Cell 37WHr
شارژدهی باتری: 2 الی 4 ساعت
خرید لپ تاپ ASUS VivoBook R465EP
لپ تاپ Lenovo IdeaPad L3
گزینه بعد برای بهترین لپ تاپ های دانشجویی، جزء سری لپ تاپ های آیدیا پد لنوو می باشد، از مولفه های لپ تاپ های این خانواده می توان به قیمت پایین و طراحی ظاهری بی نظیر اشاره کرد. Lenovo IdeaPad L3 نیز یکی از خوش ساخت های این خانواده پرفروش است و می تواند برای امور دانش جویی و روزمره مناسب باشد. این لپ تاپ از پردازنده Core i3 10110U بهره می برد که 2 هسته، 4 مگابایت کش و 4.1 گیگاهرتز فرکانس (در حالت Boost) خواهد داشت. با اینکه i3 نسل ده اینتل یک پردازنده بالارده نیست، اما کاملا بروز است و می تواند با نرم افزار های زیادی سازگار باشد. این پردازنده با 12 گیگابایت رم DDR4 2666MHz همراهی می شود تا در هنگام اجرای تمامی امور مالتی تسکینگ، مشکلی نداشته باشید.
خوشبختانه IdeaPad L3 از کارت گرافیکی مجزا بهره می برد و MX130 انویدیا وظیفه پردازش های گرافیکی را بر عهده خواهد داشت. این پردازشگر گرافیکی همانند آنچه در رقبا دیدیم، از 2 گیگابایت حافظه GDDR5 بهره می برد و معماری آن نیز 64 بیت خواهد بود. لپ تاپ پیش رو از حافظه هیبریدی بهره می برد و با 1 ترابایت هارد HDD و 128 گیگابایت درایو SSD عرضه می شود. بدین ترتیب هم فضای کافی برای ذخیره اطلاعات خواهید داشت و هم از هارد SSD برای تسریع فعالیت های ویندوز بهره خواهید برد. نمایشگر 15.6 اینچی این لپ تاپ به یک پنل TN مجهز شده که کنتراست رنگ مناسبی دارد اما رزولوشن آأن به اچ دی (768*1366) محدود شده است. با این وجود این نمایشگر مصرف انرژی بهینه ای دارد و باتری 3 سلولی این لپ تاپ را مدت زمان بیشتری روشن نگه خواهد داشت.
پردازنده: Intel Core i3 10110U
فرکانس پردازنده: 2.1GHz Up to 4.1GHz
حافظه رم: 12 گیگابایت DDR4 2666MHz
حافظه دستگاه: 128 گیگابایت SSD ،1 ترابایت HDD
پردازشگر گرافیکی: Nvidia Geforce MX130
حافظه پردازشگر گرافیکی: 2GB GDDR5 64Bit
صفحه نمایش: 15.6 اینچی 768*1366 (HD (TN
ظرفیت و نوع باتری: 3Cell
شارژدهی باتری: 2 الی 4 ساعت
خرید لپ تاپ لپ تاپ Lenovo IdeaPad L3
لپ تاپ Lenovo V15-J
لپ تاپ لنوو Lenovo V15-J یکی دیگر از بهترین لپ تاپ های دانشجویی موجود در بازار در رنج قیمتی خود می باشد. این لپ تاپ دارای بدنه ای سبک از جنس پلاستیک سخت می باشد که در برابر فشار، ضربه و خط و خش مقاومت نسبی دارد. بخش پشتی کاملا صاف و صیقلی طراحی شده و استعداد جذب اثر انگشت آن کم می باشد. نمایشگر 15.6 اینچی لپ تاپ به پنل TN مجهز شده است، این پنل زاویه دید مناسبی ندارد اما در تفکیک رنگ ها راضی کننده عمل می کند. بخش پردازش اما با پردازنده نسل دهمی اینتل تحت عنوان Core i3 1005G1 همراهی می شود تا با یک میان رده بروز طرف باشیم. این پردازنده 2 هسته ای، 4 مگابایت حافظه کش دارد و می تواند در فعالیت های سنگین به فرکانس 3.4 گیگاهرتز دست یابد.
همچنین 8 گیگابایت رم DDR4 با فرکانس 2666 مگاهرتز برای این لپ تاپ در نظر گرفته شده که می توانید آن را تا 12 گیگابایت ارتقا دهید. پردازشگر گرافیکی MX330 در این رنج قیمتی نوید بخش ارزش خرید بالای این لپ تاپ را می بخشد. این پردازشگر به کمک 2 گیگابایت حافظه GDDR6 خود می تواند بسیاری از بازی های روز را پردازش کند و پتانسیل بالایی در فعالیت های دانش آموزی دارد. حافظه داخلی متاسفانه دارای SSD نیست و لنوو تنها به استفاده از 1 ترابایت هارد HDD بسنده کرده است. اسپیکر های این لپ تاپ به صورت دوگانه می باشند و می توانید صدایی استریو و فراگیر را از آن ها دریافت کنید. باتری داخلی نیز 2 سلولی بوده 35 وات ساعت ظرفیت دارد. این باتری می تواند بسته به نوع استفاده، حدود 1 الی 3 ساعت شارژدهی داشته باشد. با این تفاسیر، این لپ تاپ یکی از بهترین لپ تاپ های دانشجویی در رنج قیمتی خود محسوب می شود.
پردازنده: Intel Core i3 1005G1
فرکانس پردازنده: 1.2GHz Up to 3.4GHz
حافظه رم: 8 گیگابایت DDR4 2666MHz
حافظه دستگاه: 1 ترابایت HDD
پردازشگر گرافیکی: Nvidia Geforce MX330
حافظه پردازشگر گرافیکی: 2GB GDDR5 64Bit
صفحه نمایش: 15.6 اینچی 768*1366 (HD (TN
ظرفیت و نوع باتری: 2Cell 35WHr
شارژدهی باتری: 1 الی 3 ساعت
خرید لپ تاپ Lenovo V15-J
لپ تاپ ASUS ExpertBook P2
لپ تاپ اقتصادی ASUS ExpertBook P2 نیز یکی از بهترین لپ تاپ های دانشجویی موجود در بازار است؛ این لپ تاپ علی رقم قیمت مناسبش نسبت به رقبا، کانفیگی عادلانه دارد. طراحی بدنه کاملا کاربر پسند، سبک و شیک می باشد و رنگ خاص آن نظر هر کاربری را جلب خواهد کرد. قاب پشتی از پلاستیک مات تشکیل شده و در برابر جذب اثر انگشت مقاوم خواهد بود. صفحه کلید نیز به صورت ارگونومیک می باشد و با چینش و فاصله مناسب کلید ها تایپ کردن را ساده می کند. این صفحه کلید در کنار تاچ پد با پشتیبانی از فرمان های چند لمسی می تواند تمامی نیاز های تان از فعالیت های مالتی مدیا را برطرف کند. ایسوس یک نمایشگر 14 اینچی برای این لپ تاپ در نظر گرفته که پنل آن TFT می باشد و می تواند تصاویر را با رزولوشن 1366×768 یا HD را به نمایش در بیاورد.
این نمایشگر نقطه قوت ExpertBook P2 نیست اما با در نظر گرفتن رنج قیمتی نمی توان انتظار بیشتری از آن داشت. پردازشگر نیز Intel Core i3 10110U بوده و به کمک 2 هسته، 4 رشته و 4 مگابایت کش، می تواند به فرکانس 4.2 گیگاهرتز نیز دست یابد. ظرفیت رم این لپ تاپ 8 گیگابایت بوده که برای امور روزمره کافی می باشد اما می توانید آن را تا 32 گیگابایت نیز ارتقا دهید. متاسفانه پردازشگر گرافیکی مجزا در این لپ تاپ وجود ندارد و Intel UHD 620 Graphics به صورت آنبورد وظیفه پردازش های گرافیکی را بر عهده خواهد داشت. ایسوس اما در بخش حافظه ذخیره سازی این ضعف را جبران کرده و از 256 گیگابایت درایو NVMe در این لپ تاپ استفاده کرده است. باتری داخلی لپ تاپ اکسپرس بوک 3 سلولی 48 وات ساعتی است و می تواند 2 الی 4 ساعت شارژدهی داشته باشد.
پردازنده: Intel Core i3 10110U
فرکانس پردازنده: 2.1GHz Up to 3.1GHz
حافظه رم: 8 گیگابایت DDR4 2666MHz
حافظه دستگاه: 256 گیگابایت SSD NVMe
پردازشگر گرافیکی: Intel UHD 620 Graphics
حافظه پردازشگر گرافیکی: Intel UHD 620 Graphics
صفحه نمایش: 14 اینچی 768*1366 (HD (TFT
ظرفیت و نوع باتری: 3Cell 48WHr
شارژدهی باتری: 2 الی 4 ساعت
خرید لپ تاپ ASUS ExpertBook P2
حرف آخر
در این مقاله، بهترین لپ تاپ های دانشجویی را معرفی کردیم و هرکدام را مورد بررسی قرار دادیم تا بتوانید گزینه مورد نظر را با در نظر گرفتن بودجه خود انتخاب کنید. بد نیست بدانید لپ تاپ های دانشجویی تنها مختص برای استفاده های درسی نیستند و می توانند برای هر فردی مناسب باشند. اگر قصد کاربری های سنگین، اجرای بازی و استفاده تمام وقت از لپ تاپ را ندارید، بدون شک یک لپ تاپ دانشجویی خوب می تواند نیاز های تان را برطرف کند. بنظر شما بهترین لپ تاپ دانشجویی در رنج قیمتی زیر 20 میلیون تومان کدام است؟ آیا خرید لپ تاپ در این رنج قیمتی را پیشنهاد می کنید؟
بهترین لپ تاپ های دانشجویی و دانش آموزی در بازه های قیمتی مختلف
حافظه ,گیگابایت ,گرافیکی ,پردازنده ,پردازشگر ,دانشجویی ,پردازشگر گرافیکی ,ddr4 2666mhz ,فرکانس پردازنده ,پردازنده intel ,2666mhz حافظه ,2666mhz حافظه دستگاه ,ddr4 2666mhz حافظه ,حافظه پردازشگر گرافیکی ,گرافیکی nvidia geforce